Θέμα ΓΥΝΑΙΚΑ και Ακούστε με καλά:

 


Η γυναίκα λοιπόν και όπως έλεγε και ένας αοιδός !!!το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου!!! Αυτή η γυναίκα παιδιά, που έχει αυτό το ονειρικό δώρο να μπορεί να φέρει στη ζωή μία νέα ζωή, δηλαδή έχει τη δύναμη με τη βοήθεια του άντρα να μπορεί να ενσαρκώσει μία ψυχή, αυτό από μόνο του αξίζει άπειρο σεβασμό από όλους μας.


Και ναι εντάξει έτσι είναι όπως τα λες όμως από παλιά ίσχυαν κάποια άλλα ωραία πραγματάκια που ήταν πολύ βολικά για κάποιους άσχετα με το αν η θέση της γυναίκας είχε περάσει σε πολύ μειονεκτικό επίπεδο. Ο στόχος μερικών όμως συνέχισε να εδρεύει πολύ σωστά σύμφωνα με τα πρότυπα τους, αυτά τα πρότυπα που ήταν εντελώς αντίθετα με τη δύναμη  την ενέργειά κι αυτό που έχει να δώσει μία γυναίκα.


Δυστυχώς σήμερα στην κοινωνία που ζούμε έχουν φροντίσει να μας περάσουν ειδικά σε αυτό το κομμάτι τα δικά τους στάνταρ και δυστυχώς έχουν συμβιβαστεί οι περισσότερες γυναίκες με αυτό. Θαρρείς και έχουν ξεχάσει το σκοπό τους και τον προορισμό τους, θαρρείς και έχουν ξεχάσει το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους σε αυτή την κοινωνία για να έχουμε μία πραγματικά δημιουργική παιδεία. 


Είναι πολύ λίγες οι γυναίκες που έχουν την ευχέρεια να έχουν μία καλή και δημιουργική  καθημερινότητα, χωρίς πολλά βάρη χωρίς πολλές υποχρεωτικές καταστάσεις που το κράτος, Όχι απλά δεν μέριμνα για αυτά αλλά είναι λες και το κάνει επίτηδες, να την κρατάει συνέχεια  όσο πιο λίγο γίνεται από τον πραγματικό της στόχο, δεν θα έπρεπε να έχουν το μυαλό τους στη δουλειά και στα χρήματα για να μπορέσουν να εκπληρώσουν αυτό το μοναδικό δώρο που είπαμε και στην αρχή ότι είναι το αξίωμά τους.


Όσον αφορά τη Γυναίκα βρήκα τη Λύση κατατεθειμένη στον Άρειο Πάγο (αρ. πρωτ. 6199/4-9-2015), που Θα βοηθήσει πραγματικά όλες τις οικογένειες και θα δώσει νέους ορίζοντες ανάπτυξης για αυτήν, κάτι που θα θέλαμε όλοι μας. Ανακάλυψε την εδώ!



Είναι χρέος μας ως άνθρωποι να Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και για εμάς και για όλους τους άλλους, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο με πολύ καλύτερα εφόδια για τις επόμενες γενιές, ούτως ώστε να έχουν πολύ καλύτερα  εργαλεία  για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους. Υπάρχουν σήμερα και αυτές οι προτάσεις που για μένα δεν πρέπει να περνάνε από κανέναν απαρατήρητες, ας σκεφτούμε όλοι μας αν θα μας άρμοζε να ζούμε σε μία τέτοια πραγματικότητα με μία τέτοια δομή. Ας σκεφτούμε…
 

Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης.

0 Σχόλια