Όχι ξανά τέτοιο κακό, Αυτοκτονίες τέλος.


Άλλη μία μέρα φίλοι μου με στεναχώρια λες και δεν γίνεται διαφορετικά και απορώ: Υπάρχει ακόμα κόσμος να τον έχουν βλάψει τόσο πολύ και η κατάληξη του να είναι αυτή; Το πρόβλημα είναι πολύ πιο σοβαρό και η κίνηση  αυτή ενός συνανθρώπου μας  είναι για άλλη μία φορά απόδειξη ανικανότητας κάποιων ανθρώπων, που όχι απλά μας έκλεψαν, μας εξαπάτησαν, μας πούλησαν αλλά δυστυχώς ΜΑΣ σκότωσαν κιόλας. 

Το χειρότερο από όλα, είναι ότι συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να μας σκοτώνουν. Είχαμε καιρό να ακούσουμε ότι ένας συνάνθρωπος μας έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας και δεν θα ήθελα να αποδειχθεί, ότι για όλα ευθύνονται αυτοί οι κάποιοι που ακόμα μία φορά  μάταια όπως και εγώ, το έχετε καταλάβει και εσείς, ότι πίσω από αυτές τις κινήσεις των ανθρώπων, κρύβεται κάτι θλιβερό από τα βάθη των κυβερνήσεων. 

Ορίστε κάποιοι τίτλοι από γνωστό Ελληνικό site ειδήσεων:
Αγρίνιο: Βουτιά θανάτου για 65χρονο από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας
2  Αναστάτωση στα δικαστήρια Λάρισας - Νεαρός κατηγορούμενος πήγε να κρεμαστεί
Ηράκλειο: Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον χαμό του γιου του και έβαλε τέλος στη ζωή του
Θεσπρωτία: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα 49χρονος γιατρός του νοσοκομείου Φιλιατών
Αχαΐα: 80χρονος κρεμάστηκε από δέντρο και τον βρήκε ο γιος
6 Θεσσαλονίκη: Έδεσε τα χέρα του στο τιμόνι με χειροπέδες και αυτοκτόνησε πέφτοντας στον Θερμαϊκό

Εδώ θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση! Μήπως αυτοί που έχουμε επιλέξει να μας κυβερνούν, οι προτάσεις και οι κινήσεις τους έχουν ως βάσεις χώρες, πού καλώς ή κακώς έχουν πολύ χαμηλότερα στάνταρ σε σχέση με την χώρα μας και όχι με άλλες χώρες που έχουν ως πρότυπο την Ελλάδα. Με πιο σωστές υποδομές, με καλύτερο σύστημα υγείας, άρτιο γραφειοκρατικό  σύστημα. Θεωρείτε πως θα έχουμε λιγότερες αυτοκτονίες αν λύσουμε αυτά τα τρία θέματα; Μία στιγμή, κάτι μου ξεφεύγει... Ας λύσουμε και το Οικονομικό, πώς το είχα ξεχάσει... Σίγουρα στη χώρα μας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για το αν κάποιος θα φτάσει στο σημείο να αφαιρέσει τη ζωή του. Σας ρωτάω λοιπόν: Ανεχόμαστε ακόμα όλο αυτό που συμβαίνει στους συμπολίτες μας; 

Μέρες που είναι και αναφέρομαι στο ότι πρέπει, να κοιτάξουμε πολύ σοβαρά τα τελευταία νέα που έχουμε για τους θανάτους. Δυστυχώς, όλα αυτά τα θλιβερά νέα συνδέονται πολύ σοβαρά με την δύναμη που έχουμε στα χέρια μας που καθοδηγεί το μυαλό μας.

Σκεπτόμενοι λοιπόν συλλογικά, αποδεικνύεται ότι όχι απλά όλα αυτά που γυρνάνε στο μυαλό μας και μας κάνουν να έχουμε ένα όμορφο χαμόγελο, κρύβονται στη δύναμη των χεριών μας. Αν το δούμε όλοι συλλογικά,  θα καταφέρουμε σίγουρα να έχουμε την Ελλάδα μας ψηλά ως το παράδειγμα που της αρμόζει.


Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης.




πηγη

Κοιτάξτε ότι με αυτές τις προτάσεις μπορούμε να εξαλείψουμε όλα τα παραπάνω…

Αν ενδιαφέρεσαι να φτάσεις στην Ελλάδα ψηλά, δες εδώ!

Έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας όλοι, Όπως και το πλάνο και τη δομή. δες εδώ!




0 Σχόλια